Makineri perpunim druri
TwitterFacebookGoogleEmail

Kompania jonë është formuar në vitin 1993 nga Jovan Simaku në Kavaje-Albania. Qe nga viti që është formuar, "Simaku sh.pk", zhvillon aktivitet import - eksport me vendet e Bashkimit Evropian. Gjithashtu ne kemi zgjerim te exportit me Kosovë, Maqedonine , Malin e Zi ... Selia qendrore e kompanise ndodhet në autostradën Tirane-Rrogozhine,km1 . Aktiviteti yne eshte kryesisht tregetimi i makinerive per perpunimin e drurit ,aluminit aksesoreve dhe pjeseve te kembimit .Me perkushtimin dhe experiencen nder vite kompania ka krijuar mundesi , perkrahje dhe asistence te vazhdueshme per klientet e saj.